Lirik dan Kunci gitar lagu Didi Kempot – Ninggal Tatu

0
425
views

Intro : C G Am Em F C Dm
G Am Bm C Dm Em
F Am F G-Am-Bm-Dm G

C G
Neng ngopo ra crito
Am Em
yen kowe wes ra tresno
F C
neng kowe malah lungo
Dm G
ninggal tatu neng dodo
Am Em
rasane ati iki
F C
koyo keno mowo
Am Em
barang wes ngerti
F G
neng mburiku kowe ngeliyo
C G
Janjine ngancani
Am Em
nganti tekane pati
F C
neng nyatane janjimu
Dm G
kuwi mung kari janji
Am Em
panase geni
F C
ra koyo panase ati
Am Em
sak uwise ngerti
F G
kowe neng aku ngapusi

Reff:
C G
Kowe tak sayang-sayang
Am Em
saiki malah ngilang
F C
tresnamu karo aku
Dm G
kuwi mung kiasan
C G
Kowe tak gadang-gadang
Am Em
tegane gawe lirang
F C
anggonku labuh kowe
Dm G
opo seh kurang

Song : C G Am Em
F C Dm G
C Bb C Dm G C
G Am Bm Dm G

C G
Neng ngopo ra crito
Am Em
yen kowe wes ra tresno
F C
neng kowe malah lungo
Dm G
ninggal tatu neng dodo
Am Em
rasane ati iki
F C
koyo keno mowo
Am Em
barang wes ngerti
F G
neng mburiku kowe ngeliyo
C G
Janjine ngancani
Am Em
nganti tekane pati
F C
neng nyatane janjimu
Dm G
kuwi mung kari janji
Am Em
panase geni
F C
ra koyo panase ati
Am Em
sak uwise ngerti
F G
kowe neng aku ngapusi

Reff:
C G
Kowe tak sayang-sayang
Am Em
saiki malah ngilang
F C
tresnamu karo aku
Dm G
kuwi mung kiasan
C G
Kowe tak gadang-gadang
Am Em
tegane gawe lirang
F C
anggonku labuh kowe
Dm G
opo seh kurang

Outro : C

Silahkan Komentar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here